Restoran Must Pärl Villa Mare Hotell Delfine Külalistemaja Rähni
ENG   FIN   GER   RUS
Restoran Paradiis AS Pärna


TASUB TEADA

Viimasel puhul on tavaliselt tegemist õhtuse pikema vastuvõtu või peoga.
• Ürituse õnnestumise seisukohalt on oluline, et kutsutud külalised Teie üritusele ka kohale tulevad.
• Seega ei tohiks ära ununeda kutsete õigeaegne väljasaatmine, vastasel juhul on külalistel juba muud tegemised ja plaanid.

Soovitav on kutsed postitada nii, et külalistel jääb vähemalt kaks nädalat mõtlemisaega. Nii sisulise kui tehnilise poole korraldajate jaoks on alati hea võimalikult täpselt teada saabuvate külaliste arvu - seetõttu on kutsel igati teretulnud fraas "osavõtust palume teatada" või "R.S.V.P

Kus üritust korraldada?
Inimeste arvu silmas pidades peate leidma oma ürituse sisu ja vormi jaoks sobiliku ruumi. Ruum ei tohiks jääda liiga väikeseks või vastupidi tühjaks ja kõledaks.
• Kas soovitakse tantsida?
• Arvestades ürituse eesmärki, peate otsustama, kas järgida rootsi laua stiili või soovite, et Teie külalistel on võimalus istuda - siingi on vaja teatavat ettenägelikkust ruumide osas - kas kõik, mida planeerite, ka reaalset ruumidesse ära mahub!
• Olenevalt kutsutud külaliste ringist on oluline ka asukoht - väliskülalistel on hõlpsam orienteeruda kesklinnas,


kohalikke huvitab reeglina ühistranspordi ühenduse ja autoomanikke parkla olemasolu.

Mis stiilis pidu pidada
On inimesi, kellele on arusaamatuks jäänud erinevate ürituste mitmesuguste laudade spetsiifilised nimetused.
COCTAIL vastuvõtt
Üldjuhul paaritunnine püstijala vastuvõtt, pakutakse väikeseid suupisteid ja tikuvõileibu, vahuveini ja/või veini. Võib ka kohvi. Kelnerid pakuvad suupisteid ja jooke kandikutelt ja/või on kaetud vastavad lauad. Selline vorm sobib ava-ja lõpetamisüritusel, presentatsioonidel ning lihtsalt kiire ja korrektse tähelepanu avaldamiseks/saamiseks.
FOURCHETTE vastuvõtt
Samuti paaritunnine püstijala vastuvõtt, millel pakutakse toekamat külma ja sooja toitu (nn. kahvlimenüü) ja kohvi. Alkoholist sobib päevasel ajal pokaal veini, õhtul lisaks ka kanged joogid. Levinud vorm firmade kliendiüritustel ja konverentsidel.
BUFFET e. rootsilaud
Rikkalikult ja efektselt kaetud külmlaud, seejärel soojad toidud ning hiljem dessert ja kohvi.Võib ka kõik korraga katta. Süüakse eraldi kaetud laudade taga istudes, noa ja kahvliga. Joogid on asetatud söögilaudadele ja/või eraldi baarilauale.Alkoholist sobib pakkuda kogu valikut. Suurepärane variant pikemaks peoks.
Firmade personali peod, juubelid, pulmad jne.
<< Tagasi   Loe edasi >>